Announcement

Collapse
No announcement yet.

Backup camera stopped working after installing Vline Vl2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Backup camera stopped working after installing Vline Vl2

    My original backup camera stopped working when I installed the vline2. It blinks for one second and turns to black screen after shifting from parking to reverse.

  • #2
    What is your car make/model/year? Please also make sure to contact our technical team at https://gromaudio.com/support.html for help.

    Comment


    • #3
      My backup camera doesn’t work either. my car is a 2013 Lexus GS350. I tried contacting support but no response for over a week.
      Last edited by jsndin; 05-01-2021, 09:11 PM.

      Comment


      • #4
        My backup camera had long been not working. 2007 Lexus LS460. I installed latest firmware and now all the "buttons" in my dash are not working because Vline has "taken over".

        Comment


        • #5
          Originally posted by jsndin View Post
          My backup camera doesn’t work either. my car is a 2013 Lexus GS350. I tried contacting support but no response for over a week.
          We see your pm message, we will need to check your email address and see if we received support request.

          Comment


          • #6
            Originally posted by docteban View Post
            My backup camera had long been not working. 2007 Lexus LS460. I installed latest firmware and now all the "buttons" in my dash are not working because Vline has "taken over".
            Please make sure that you report this to our technical team https://gromaudio.com/support.html They will help.

            Comment

            Working...
            X